Nursie Health

Nursie Health -konsepti

NES-palvelut

Tarjoamme tehokasta ja korkealaatuista hoitotyötä digitaalisten palveluiden avulla.

  • NES-hoitajavälitys
  • NES-koulutusalusta
  • Koulutus ja konsultointi

Ohjelmistokehitys

MyNursie-omahoitosovellus omahoidon tueksi

  • Kerää terveysdataa, jonka perusteella terveysongelmiin voidaan puuttua varhaisessa vaiheessa ennaltaehkäisevästi
  • Rakentuu räätälöidyistä paketeista sekä yleisestä voinnin seurannasta

Pohditko yrityksesi hoitotyön ratkaisuja tai haluatko kehittää toimintaasi vastaamaan tämän hetken ja tulevaisuuden tarpeita? Haluatko mukaan digitalisaation aallonharjalle?

Muuttuva toimintaympäristö asettaa haasteita liiketoiminnalle. Nursie Health:n asiantuntijat ovat luoneet ratkaisun haasteiden ratkaisemiseksi. Digitalisaatio ja uudet toimintamallit tuovat helpostusta hoitotyöhön, kun ne vain osataan ottaa oikealla tavalla käyttöön. Käytännön hoitotyön digiasiantuntijat auttavat organisaatiotasi sote-kentän muutoksissa ja haasteissa.

Nursie Health luo tulevaisuuden parempaa hoitotyötä. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja hoitotyön asiantuntijuuden ja laadun kehittämiseen.

Nursie Health -konseptissa yhdistyy laadukkaat NES-palvelut (koulutus, konsultointi, hoitajavälitys) sekä ohjelmistokehitys.

NES (Nursie Expert Services) -palvelut tuottavat laadukasta, tehokasta ja kokonaisvaltaista hoitotyötä sekä kehittämis- ja koulutuspalveluita yrityksille ja organisaatiolle.

Ohjelmistokehitys tuottaa kuluttajakäyttöön korkealaatuista sovellusta kokonaisvaltaisen omahoidon ja hoidontarpeen arvioinnin tueksi.